Doodeng: reuzenrad op hol geslagen op kermis in Thailand: bekijk de beelden

Doodeng: reuzenrad op hol geslagen op kermis in Thailand: bekijk de beelden

Op de kermis in Thailand heeft een aantal bezoekers een behoorlijk angstaanjagend ritje gemaakt in het reuzenrad. Het reuzenrad is namelijk op hol geslagen en draaide hard in het rond. Volgens de exploitant heeft een regenbui voor elektrische storing gezorgd. Er zijn geen gewonden gevallen bij dit incident.

Bekijk de beelden van het op hol geslagen reuzenrad in de video van de Telegraaf hieronder.

Doodeng: <em>reuzenrad op hol geslagen</em> op kermis in Thailand: bekijk de beelden Op de kermis in Thailand heeft een aantal bezoekers een behoorlijk angstaanjagend ritje gemaakt in het reuzenrad. Het reuzenrad is namelijk op hol geslagen en draaide hard in het rond. Volgens de exploitant heeft een regenbui voor elektrische storing gezorgd. Er zijn geen gewonden gevallen bij dit incident. Bekijk de beelden van het op hol geslagen reuzenrad in de video van de Telegraaf hieronder. Zien: Theo Hiddema niet onder de indruk van demonstrerende kermisexploitanten Bekijk deze video » Eerste kermis van het jaar voor vele exploitanten: "Eindelijk weer werken!" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Doodeng: reuzenrad op hol geslagen op kermis in Thailand: bekijk de beelden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Doodeng: reuzenrad op hol geslagen op kermis in Thailand: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier