Rooijakkers Over De Vloer: Zoon Dean lijkt sprekend op vader Dinand Woesthoff

Rooijakkers Over De Vloer: Zoon Dean lijkt sprekend op vader Dinand Woesthoff

Dinand Woesthoff kreeg in 2003 zijn zoon Dean met Guusje Nederhorst, zij overleed een paar maanden later aan borstkanker. Inmiddels is Dean een grote vent geworden en hij lijkt sprekend op zijn vader.

Gaat Dean ook muziekwereld in?
Volgens Woesthoff’s vrouw Lucy lijkt zelfs hun lichaamstaal als twee druppels water op elkaar. Ook ziet Dean het wel zitten om later de muziekwereld in te gaan, al ligt de zakelijke kant hem meer. Het enige verschil is nu de lengte, Dean is inmiddels langer dan zijn pa.

Bekijk het fragment van Rooijakkers Over De Vloer hieronder.

Rooijakkers Over De Vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers Over De Vloer</em>: Zoon Dean lijkt sprekend op vader Dinand Woesthoff Dinand Woesthoff kreeg in 2003 zijn zoon Dean met Guusje Nederhorst, zij overleed een paar maanden later aan borstkanker. Inmiddels is Dean een grote vent geworden en hij lijkt sprekend op zijn vader. Gaat Dean ook muziekwereld in?Volgens Woesthoff’s vrouw Lucy lijkt zelfs hun lichaamstaal als twee druppels water op elkaar. Ook ziet Dean het wel zitten om later de muziekwereld in te gaan, al ligt de zakelijke kant hem meer. Het enige verschil is nu de lengte, Dean is inmiddels langer dan zijn pa. Bekijk het fragment van Rooijakkers Over De Vloer hieronder. Rooijakkers Over De Vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv. Video: Dinand Woesthoff wil misschien een comeback maken met Kane Bekijk deze video » Zien: Art onthult gasten in nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers Over De Vloer: Zoon Dean lijkt sprekend op vader Dinand Woesthoff

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers Over De Vloer: Zoon Dean lijkt sprekend op vader Dinand Woesthoff of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen