John de Wolf pakt Feyenoord-supporters aan: "Zondag is onze laatste kans" (video)

John de Wolf pakt Feyenoord-supporters aan: "Zondag is onze laatste kans" (video)

Assistent-trainer John de Wolf heeft de Feyenoord-supporters in een speciale videoboodschap vermanend toegesproken. Het Legioen werd bedolven onder kritiek nadat de fans de coronaregels in het stadion zichtbaar aan hun laars lapten. Mark Rutte vond zelfs dat ze hun "bek moeten houden". Volgens De Wolf is komende zondag (27 september) "de laatste kans" voor de supporters.

Bekijk de video van John de Wolf hieronder.

<em>John de Wolf</em> pakt Feyenoord-supporters aan: &quot;Zondag is onze laatste kans&quot; (video) Assistent-trainer John de Wolf heeft de Feyenoord-supporters in een speciale videoboodschap vermanend toegesproken. Het Legioen werd bedolven onder kritiek nadat de fans de coronaregels in het stadion zichtbaar aan hun laars lapten. Mark Rutte vond zelfs dat ze hun "bek moeten houden". Volgens De Wolf is komende zondag (27 september) "de laatste kans" voor de supporters. Bekijk de video van John de Wolf hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Jack van Gelder reageert op de harde woorden van Mark Rutte Bekijk deze video » Paul de Leeuw spreekt Feyenoord-supporters toe: "Mondkapje op en muil dicht" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
John de Wolf pakt Feyenoord-supporters aan: "Zondag is onze laatste kans" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John de Wolf pakt Feyenoord-supporters aan: "Zondag is onze laatste kans" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen