Zien: Samantha Steenwijk verrast Jan Smit met Televizier Ring-nominatie

Zien: Samantha Steenwijk verrast Jan Smit met Televizier Ring-nominatie

Hoewel Jan Smit het nog altijd rustig aan doet als gevolg van de zware burn-out die hem al maanden teistert, wilde hij de deur voor Samantha Steenwijk wel openen. Zij verraste hem namelijk met een Gouden Televizier Ring-nominatie voor het programma Beste Zangers.

Zien: Samantha Steenwijk verrast <em>Jan Smit</em> met Televizier Ring-nominatie Hoewel Jan Smit het nog altijd rustig aan doet als gevolg van de zware burn-out die hem al maanden teistert, wilde hij de deur voor Samantha Steenwijk wel openen. Zij verraste hem namelijk met een Gouden Televizier Ring-nominatie voor het programma Beste Zangers. KinderpostzegelsSteenwijk vraagt aan Smit of hij weet waarom ze er is, en de zanger grapt dat hij niemand had besteld. Het is aanleiding voor Steenwijk om ook wat grapjes te maken; ze zegt dat ze is begonnen aan de nationale actie van de Kinderpostzegels. Al snel wordt het wat serieuzer: Smit vertelt ontzettend blij en trots te zijn dat Beste Zangers voor de derde keer genomineerd is. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Tim Hofman emotioneel na nominatie Televizier-Ring: "Heb families beloofd dat ik win" Bekijk deze video » Zien: Nick & Simon door het dolle na nominatie Gouden Televizier-Ring Bekijk deze video »
TV :
Zien: Samantha Steenwijk verrast Jan Smit met Televizier Ring-nominatie

Kinderpostzegels
Steenwijk vraagt aan Smit of hij weet waarom ze er is, en de zanger grapt dat hij niemand had besteld. Het is aanleiding voor Steenwijk om ook wat grapjes te maken; ze zegt dat ze is begonnen aan de nationale actie van de Kinderpostzegels. Al snel wordt het wat serieuzer: Smit vertelt ontzettend blij en trots te zijn dat Beste Zangers voor de derde keer genomineerd is.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Samantha Steenwijk verrast Jan Smit met Televizier Ring-nominatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen