Zien: Nick & Simon door het dolle na nominatie Gouden Televizier-Ring

Zien: Nick & Simon door het dolle na nominatie Gouden Televizier-Ring

Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol kregen vandaag de schrik van hun leven toen ze bezocht werden door Jamie Trenité. Die vertelde hen dat ze genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring met hun programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound.

Zien: <em>Nick &amp; Simon</em> door het dolle na nominatie <em>Gouden Televizier-Ring</em> Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol kregen vandaag de schrik van hun leven toen ze bezocht werden door Jamie Trenité. Die vertelde hen dat ze genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring met hun programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound. ChampagneOp het moment dat Trenité aan kwam lopen met een gouden envelop en een fles champagne, wist Tol al genoeg. De Volendammer was helemaal door het dolle na het horen van het nieuws, en ook Nick en Simon konden hun geluk niet op. Simon biechtte zelfs op dat hij vanochtend al uit een appgroepje was gestapt, omdat hij weinig hoop meer had op een nominatie. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Martien Meiland dolblij met nominatie Televizier-Ster: ‘Allemaal stemmen!’ (video) Bekijk deze video » Tim Hofman emotioneel na nominatie Televizier-Ring: "Heb families beloofd dat ik win" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Nick & Simon door het dolle na nominatie Gouden Televizier-Ring

Champagne
Op het moment dat Trenité aan kwam lopen met een gouden envelop en een fles champagne, wist Tol al genoeg. De Volendammer was helemaal door het dolle na het horen van het nieuws, en ook Nick en Simon konden hun geluk niet op. Simon biechtte zelfs op dat hij vanochtend al uit een appgroepje was gestapt, omdat hij weinig hoop meer had op een nominatie.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nick & Simon door het dolle na nominatie Gouden Televizier-Ring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen