Samenvatting WK wielrennen voor vrouwen, met winst Anna van der Breggen

Samenvatting WK wielrennen voor vrouwen, met winst Anna van der Breggen

Vandaag (24 september) werd het WK wielrennen op de weg voor vrouwen gereden. In de tijdrit werd opnieuw duidelijk dat Nederland aan de absolute top van het internationale vrouwenwielrennen staat.

Samenvatting <em>WK wielrennen</em> voor vrouwen, met winst <em>Anna van der Breggen</em> Vandaag (24 september) werd het WK wielrennen op de weg voor vrouwen gereden. In de tijdrit werd opnieuw duidelijk dat Nederland aan de absolute top van het internationale vrouwenwielrennen staat. Anna van der BreggenDe winst van het WK van 2020 ging namelijk naar Anna van der Breggen, die daarmee haar tweede WK-titel won. Ze volgt Annemiek van Vleuten op, die haar titel van 2019 niet kon prolongeren door een zware val in de Giro Rosa. Ook in de jaren daarvoor werd veelvuldig Nederlands succes behaald; zo won Marianne Vos al drie keer en was ook Chantal Blaak één keer de beste. Bekijk de samenvatting van het WK wielrennen voor vrouwen hierboven. Bekijk ook Zien: Anna van der Breggen wint Giro Rosa 2020 Bekijk deze video » IJzersterke Anna van der Breggen wint WK wielrennen op de weg (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting WK wielrennen voor vrouwen, met winst Anna van der Breggen

Anna van der Breggen
De winst van het WK van 2020 ging namelijk naar Anna van der Breggen, die daarmee haar tweede WK-titel won. Ze volgt Annemiek van Vleuten op, die haar titel van 2019 niet kon prolongeren door een zware val in de Giro Rosa. Ook in de jaren daarvoor werd veelvuldig Nederlands succes behaald; zo won Marianne Vos al drie keer en was ook Chantal Blaak één keer de beste.

Bekijk de samenvatting van het WK wielrennen voor vrouwen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting WK wielrennen voor vrouwen, met winst Anna van der Breggen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen