Beste Zangers: Stef Bos zingt 'Te groot voor het servet' (video)

Beste Zangers: Stef Bos zingt 'Te groot voor het servet' (video)

<em>Beste Zangers</em>: Stef Bos zingt 'Te groot voor het servet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Stef Bos zingt zijn versie van het liedje ‘Te groot voor het servet’ voor Tabitha, maar ook zeker voor zijn achtjarige dochter die toen ze dit nummer van Tabitha voor het eerst hoorde zich er meteen mee identificeerde. Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Tabitha zingt 'Hemingway' van BLØF (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Verloren' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Stef Bos zingt 'Te groot voor het servet' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Stef Bos zingt zijn versie van het liedje ‘Te groot voor het servet’ voor Tabitha, maar ook zeker voor zijn achtjarige dochter die toen ze dit nummer van Tabitha voor het eerst hoorde zich er meteen mee identificeerde.

Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Stef Bos zingt 'Te groot voor het servet' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen