Op1 gemist? Ira Helsloot: 'We moeten accepteren dat er meer slachtoffers gaan vallen'

Op1 gemist? Ira Helsloot: 'We moeten accepteren dat er meer slachtoffers gaan vallen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken.

Hoogleraar Ira Helsloot is van mening dat we gewoon moeten gaan accepteren dat er meer slachtoffers gaan vallen. Daar is de rest van de gasten aan tafel het niet helemaal mee eens.

<em>Op1</em> gemist? Ira Helsloot: 'We moeten accepteren dat er meer slachtoffers gaan vallen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken. Bekijk ook De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video) Bekijk deze video » Corona-demonstranten in Den Haag: 'We weten allemaal dat de ic's leeg zijn' Bekijk deze video » Willem II supporters lappen coronaregels aan laars, bekijk beelden van grootschalig feest Bekijk deze video » Hoogleraar Ira Helsloot is van mening dat we gewoon moeten gaan accepteren dat er meer slachtoffers gaan vallen. Daar is de rest van de gasten aan tafel het niet helemaal mee eens. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ira Helsloot: 'We moeten accepteren dat er meer slachtoffers gaan vallen'

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ira Helsloot: 'We moeten accepteren dat er meer slachtoffers gaan vallen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen