Nieuwe aflevering Bed & Breakfast: kritiek op nep open haard en de kleur wit (video)

Nieuwe aflevering Bed & Breakfast: kritiek op nep open haard en de kleur wit (video)

In de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast gaan de deelnemers logeren in de Achterhoek, Twente en Utrecht. Ze genieten van de natuur en maken een ritje in een buggy. Maar natuurlijk wordt er ook kritiek geuit, onder meer op de kleur wit en een nep open haard.

Bekijk het voorproefje op de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast van 25 september in de video hieronder.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Bed & Breakfast gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe aflevering <em>Bed &amp; Breakfast</em>: kritiek op nep open haard en de kleur wit (video) In de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast gaan de deelnemers logeren in de Achterhoek, Twente en Utrecht. Ze genieten van de natuur en maken een ritje in een buggy. Maar natuurlijk wordt er ook kritiek geuit, onder meer op de kleur wit en een nep open haard. Bekijk het voorproefje op de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast van 25 september in de video hieronder. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Bed & Breakfast gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe aflevering Bed & Breakfast: ‘Ik vind ‘m gewoon heel lelijk’ Bekijk deze video » Frank & Rogier checken in: Rogier is het thema voor de bed & breakfast vergeten Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe aflevering Bed & Breakfast: kritiek op nep open haard en de kleur wit (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe aflevering Bed & Breakfast: kritiek op nep open haard en de kleur wit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen