Bondscoach Frank de Boer: 'Geen Ajax- of Barcelona-clausule in contract' (video)

Bondscoach Frank de Boer: 'Geen Ajax- of Barcelona-clausule in contract' (video)

Frank de Boer is vandaag gepresenteerd als nieuwe bondscoach. De kersverse trainer van Oranje vertelt aan Veronica Inside dat hij van plan is om zijn contract uit te dienen.

Frank de Boer niet in voetsporen Ronald Koeman
Eerder maakte De Boer nog de grap dat hij een Barcelona-clausule in het contract zou laten opnemen. Enkele weken geleden legde Ronald Koeman zijn functie als bondscoach neer om aan de slag te gaan bij Barcelona. Maar een dergelijke clausule heeft Frank de Boer niet. “Nee, ook niet van Ajax.”

Bekijk het hele interview met Frank de Boer in de video van Veronica Inside hieronder.

Bondscoach <em>Frank de Boer</em>: 'Geen Ajax- of Barcelona-clausule in contract' (video) Frank de Boer is vandaag gepresenteerd als nieuwe bondscoach. De kersverse trainer van Oranje vertelt aan Veronica Inside dat hij van plan is om zijn contract uit te dienen. Frank de Boer niet in voetsporen Ronald KoemanEerder maakte De Boer nog de grap dat hij een Barcelona-clausule in het contract zou laten opnemen. Enkele weken geleden legde Ronald Koeman zijn functie als bondscoach neer om aan de slag te gaan bij Barcelona. Maar een dergelijke clausule heeft Frank de Boer niet. “Nee, ook niet van Ajax.” Bekijk het hele interview met Frank de Boer in de video van Veronica Inside hieronder. Nieuwe bondscoach Frank de Boer: "Ik ben heel blij, hoewel je dat niet altijd aan me ziet" (video) Bekijk deze video » Frank de Boer als nieuwe bondscoach: ‘Ik geloof dat we een mooie toekomst hebben’ (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Bondscoach Frank de Boer: 'Geen Ajax- of Barcelona-clausule in contract' (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bondscoach Frank de Boer: 'Geen Ajax- of Barcelona-clausule in contract' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen