Glennis Grace neemt het op voor Famke Louise: "Omarm haar dan!" (video)

Glennis Grace neemt het op voor Famke Louise: "Omarm haar dan!" (video)

Glennis Grace neemt het op voor Famke Louise. Zij vindt het bizar dat de media haar compleet afbranden, zeker aangezien ze nog jong is en haar verantwoordelijkheid neemt over de commotie rondom #ikdoenietmeermee. De zangeres zie het volgende hierover: "Als diegene een fout durft toe te geven, come on, omarm haar dan. Dat vind ik belangrijk en elkaar steunen!"

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>Glennis Grace</em> neemt het op voor Famke Louise: &quot;Omarm haar dan!&quot; (video) Glennis Grace neemt het op voor Famke Louise. Zij vindt het bizar dat de media haar compleet afbranden, zeker aangezien ze nog jong is en haar verantwoordelijkheid neemt over de commotie rondom #ikdoenietmeermee. De zangeres zie het volgende hierover: "Als diegene een fout durft toe te geven, come on, omarm haar dan. Dat vind ik belangrijk en elkaar steunen!" Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Vraagtekens bij spijtbetuiging Famke Louise: "Klinkt niet als persoon die wartaal uitsloeg" Bekijk deze video »
Entertainment :
Glennis Grace neemt het op voor Famke Louise: "Omarm haar dan!" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace neemt het op voor Famke Louise: "Omarm haar dan!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen