Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter zoekt alvast een plek op natuurbegraafplaats

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter zoekt alvast een plek op natuurbegraafplaats

Peter wil in Familie Gillis: Massa Is Kassa graag dat alles geregeld is, ook voor als hij er niet meer is. Daarom gaat hij met zijn geliefde Nicol naar een natuurbegraafplaats om alvast een plekje te reserveren.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder.

De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Peter zoekt alvast een plek op natuurbegraafplaats Peter wil in Familie Gillis: Massa Is Kassa graag dat alles geregeld is, ook voor als hij er niet meer is. Daarom gaat hij met zijn geliefde Nicol naar een natuurbegraafplaats om alvast een plekje te reserveren. Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder. De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: Massa is Kassa: "Met die grote zwemband blijf je zeker drijven" (video) Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: Miljonair Peter dingt af bij verkoper op het strand Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter zoekt alvast een plek op natuurbegraafplaatsCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter zoekt alvast een plek op natuurbegraafplaats of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier