Op1 gemist? Lilian Marijnissen vindt dat het kabinet te traag handelt

Op1 gemist? Lilian Marijnissen vindt dat het kabinet te traag handelt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

SP-leider Lilian Marijnissen vindt dat het kabinet te traag handelt. "Het kabinet doet te weinig met de mening van deskundigen. Ik vind dat een overheid die er zo in faalt dat de mensen getest kunnen worden, niet bijdraagt aan draagvlak en vertrouwen."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Lilian Marijnissen</em> vindt dat het kabinet te traag handelt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 september terugkijken bij Gids.tv. SP-leider Lilian Marijnissen vindt dat het kabinet te traag handelt. "Het kabinet doet te weinig met de mening van deskundigen. Ik vind dat een overheid die er zo in faalt dat de mensen getest kunnen worden, niet bijdraagt aan draagvlak en vertrouwen." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Carrie voor het blok gezet: "Zeg je dit nou echt op televisie?!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hubert Bruls over regionale corona-aanpak: 'Is Nederland niet te klein daarvoor?' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Lilian Marijnissen vindt dat het kabinet te traag handelt

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Lilian Marijnissen vindt dat het kabinet te traag handelt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen