Shownieuws: Familie Meiland bezoekt welkomstfeest in Hengelo

Shownieuws: Familie Meiland bezoekt welkomstfeest in Hengelo

Speciaal voor de familie Meiland is er in Hengelo een welkomstfeest georganiseerd. De bekende familie heeft het chateau in Frankrijk verlaten om weer in Nederland te gaan wonen, en Martien en zijn gezin worden op een warme manier verwelkomd.

Bekijk het fragment van Shownieuws met de Meilandjes hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Familie Meiland bezoekt welkomstfeest in Hengelo Speciaal voor de familie Meiland is er in Hengelo een welkomstfeest georganiseerd. De bekende familie heeft het chateau in Frankrijk verlaten om weer in Nederland te gaan wonen, en Martien en zijn gezin worden op een warme manier verwelkomd. Bekijk het fragment van Shownieuws met de Meilandjes hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland scheldt onbeschofte weggebruiker uit: "Rotvent!" (video) Bekijk deze video » Martien Meiland dolblij met nominatie Televizier-Ster: ‘Allemaal stemmen!’ (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Familie Meiland bezoekt welkomstfeest in Hengelo

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Familie Meiland bezoekt welkomstfeest in Hengelo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen