Het Uur van de Wolf: De Gouden Wolf gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: De Gouden Wolf gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: De Gouden Wolf gemist? Bekijk hier de hele uitzending Regisseur Marcel Goedhart onderzoekt met filmmaakster Marijn Frank de vijftien beste documentaires uit 25 jaar Het Uur van de Wolf, het kunstdocumentaire-programma van de NPO, en reikt De Gouden Wolf uit. SleutelscènesHet wordt een terugblik aan de hand van sleutelscènes en interviews met hoofdpersonen en makers. Hoe kijken zij terug op de documentaire, wat heeft het teweeggebracht? Nacht van de WolfAansluitend aan De Gouden Wolf wordt De Nacht van de Wolf uitgezonden. Van 00:15 tot 06:50 uur zullen op NPO2 een aantal bijzondere films uit het archief van Het Uur van de Wolf te zien zijn. Het gaat onder meer om 'Boudewijn de Groot - Kom Nader' van Suzanne Raes, 'De jacht op mijn vader' van Gülşah Doğan en 'Bloot' van Paul Cohen. Documentaire Nog Eentje Dan over Jochem Myjer: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Regisseur Marcel Goedhart onderzoekt met filmmaakster Marijn Frank de vijftien beste documentaires uit 25 jaar Het Uur van de Wolf, het kunstdocumentaire-programma van de NPO, en reikt De Gouden Wolf uit.

Sleutelscènes
Het wordt een terugblik aan de hand van sleutelscènes en interviews met hoofdpersonen en makers. Hoe kijken zij terug op de documentaire, wat heeft het teweeggebracht?

Nacht van de Wolf
Aansluitend aan De Gouden Wolf wordt De Nacht van de Wolf uitgezonden. Van 00:15 tot 06:50 uur zullen op NPO2 een aantal bijzondere films uit het archief van Het Uur van de Wolf te zien zijn. Het gaat onder meer om 'Boudewijn de Groot - Kom Nader' van Suzanne Raes, 'De jacht op mijn vader' van Gülşah Doğan en 'Bloot' van Paul Cohen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Uur van de Wolf: De Gouden Wolf of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen