Eric Gudde over de commissie Mijnals: "ingewikkelde materie" (video)

Eric Gudde over de commissie Mijnals: "ingewikkelde materie" (video)

Tijdens een persconferentie wil Eric Gudde graag de commotie rondom de commissie Mijnals aanhalen. De commissie Mijnals is op 3 juli dit jaar opgezet om de diversiteit binnen het voetbal te waarborgen. De commissie was de laatste tijd vaak in het nieuws, omdat deze zich buitenspel gezet voelde door de KNVB. Eric Gudde geeft aan dat ze ontzettend breed gekeken hebben naar kandidaten, maar dat Frank de Boer gewoon de beste keuze was.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Eric Gudde over de <em>commissie Mijnals</em>: &quot;ingewikkelde materie&quot; (video) Tijdens een persconferentie wil Eric Gudde graag de commotie rondom de commissie Mijnals aanhalen. De commissie Mijnals is op 3 juli dit jaar opgezet om de diversiteit binnen het voetbal te waarborgen. De commissie was de laatste tijd vaak in het nieuws, omdat deze zich buitenspel gezet voelde door de KNVB. Eric Gudde geeft aan dat ze ontzettend breed gekeken hebben naar kandidaten, maar dat Frank de Boer gewoon de beste keuze was. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Teleurgestelde Gudde: "Koeman had al twee keer nee gezegd" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Eric Gudde over de commissie Mijnals: "ingewikkelde materie" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eric Gudde over de commissie Mijnals: "ingewikkelde materie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen