Bizar: jonge TikTokkers opgelicht door management voor 300.000 euro (video)

Bizar: jonge TikTokkers opgelicht door management voor 300.000 euro (video)

In de aflevering van BOOS deze week gebeuren er wel hele bijzondere dingen. Twee TikTokkers hebben het programma ingeschakeld omdat ze opgelicht worden door hun management.

Vervolg van vorige week
Dit verhaal begon in de aflevering van vorige week. Toen hebben ze ervoor gezorgd dat de geldrekeningen bevroren werden en dat de eigenaren werden aangehouden door de politie. Ze zouden ruim 70% van de inkomsten van de TikTokkers achterhouden, wat neerkomt op meer dan 10.000 euro per persoon. Inmiddels zijn er advocaten ingehuurd die met beide partijen in gesprek gaan. Hier worden de jonge creators bedreigd en geintimideerd. De aflevering eindigt met een statement van beide TikTokkers dat ze zich niet meer willen associeren met BOOS, wat erop duidt dat hun mond gesnoerd wordt door hun management.

Bekijk de video van BOOS hieronder.

Bizar: jonge <em>TikTokkers opgelicht</em> door management voor 300.000 euro (video) In de aflevering van BOOS deze week gebeuren er wel hele bijzondere dingen. Twee TikTokkers hebben het programma ingeschakeld omdat ze opgelicht worden door hun management. Vervolg van vorige weekDit verhaal begon in de aflevering van vorige week. Toen hebben ze ervoor gezorgd dat de geldrekeningen bevroren werden en dat de eigenaren werden aangehouden door de politie. Ze zouden ruim 70% van de inkomsten van de TikTokkers achterhouden, wat neerkomt op meer dan 10.000 euro per persoon. Inmiddels zijn er advocaten ingehuurd die met beide partijen in gesprek gaan. Hier worden de jonge creators bedreigd en geintimideerd. De aflevering eindigt met een statement van beide TikTokkers dat ze zich niet meer willen associeren met BOOS, wat erop duidt dat hun mond gesnoerd wordt door hun management. Bekijk de video van BOOS hieronder. Bekijk ook Tim Hofman emotioneel na nominatie Televizier-Ring: "Heb families beloofd dat ik win" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bizar: jonge TikTokkers opgelicht door management voor 300.000 euro (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizar: jonge TikTokkers opgelicht door management voor 300.000 euro (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier