KNVB vindt 'laatste waarschuwing' over voetbalsupporters onbegrijpelijk (video)

KNVB vindt 'laatste waarschuwing' over voetbalsupporters onbegrijpelijk (video)

In een uitgebreide verklaring op de website heeft de KNVB verrast gereageerd op de dreigende woorden van Tamara van Ark, de minister van Medische Zorg en Sport.

Zonder publiek
In het AD zei de minister dat er mogelijk zonder publiek gevoetbald gaat worden als supporters zich niet aan de regels houden. Dit naar aanleiding van gebeurtenissen vorige week in De Kuip en donderdagavond in Tilburg.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>KNVB</em> vindt 'laatste waarschuwing' over voetbalsupporters onbegrijpelijk (video) In een uitgebreide verklaring op de website heeft de KNVB verrast gereageerd op de dreigende woorden van Tamara van Ark, de minister van Medische Zorg en Sport. Zonder publiekIn het AD zei de minister dat er mogelijk zonder publiek gevoetbald gaat worden als supporters zich niet aan de regels houden. Dit naar aanleiding van gebeurtenissen vorige week in De Kuip en donderdagavond in Tilburg. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Burgemeester Tilburg: "We maken geen afspraken meer met Willem II fans" (video) Bekijk deze video » Jinek: Politici laten zien hoe voetbalsupporters coronaproof kunnen juichen Bekijk deze video » Zien: Dick Advocaat grapt na Rutte dat Feyenoord-fans ‘bek moeten houden’ Bekijk deze video »
Nieuws :
KNVB vindt 'laatste waarschuwing' over voetbalsupporters onbegrijpelijk (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op KNVB vindt 'laatste waarschuwing' over voetbalsupporters onbegrijpelijk (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen