Holland's Got Talent: Hilarische imitatie van André van Duin (audities)

Holland's Got Talent: Hilarische imitatie van André van Duin (audities)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent op zaterdag 26 september. Je kunt hier ook de hele Holland's Got Talent-uitzending van 26 september terugkijken.

Imiteren kan hij zeker, maar is het genoeg voor de volgende ronde? De jury is het er in ieder geval over eens dat hij plezier en entertainment brengt aan het publiek.

<em>Holland's Got Talent</em>: Hilarische imitatie van <em>André van Duin</em> (audities) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent op zaterdag 26 september. Je kunt hier ook de hele Holland's Got Talent-uitzending van 26 september terugkijken. Bekijk ook 35 jaar Live Aid: bekijk unieke, nooit eerder vertoonde backstage beelden Bekijk deze video » Zien: speech Madonna voor lhbt-gemeenschap levet miljoen dollar boete van Rusland op Bekijk deze video » Zien: Madonna viert 62ste verjaardag met marihuana en piepjonge vriend op Jamaica Bekijk deze video » Imiteren kan hij zeker, maar is het genoeg voor de volgende ronde? De jury is het er in ieder geval over eens dat hij plezier en entertainment brengt aan het publiek. Bekijk het fragment van Holland's Got Talent hierboven. Heb je Holland's Got Talent gemist? Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.
Entertainment :
Holland's Got Talent: Hilarische imitatie van André van Duin (audities)

Bekijk het fragment van Holland's Got Talent hierboven. Heb je Holland's Got Talent gemist? Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Holland's Got Talent: Hilarische imitatie van André van Duin (audities) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen