Het Uur van de Wolf: Jochem Myjer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Jochem Myjer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Jochem Myjer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het laatste deel van zijn theatertournee van 'Adem in, adem uit'. CarréRegisseur Suzanne Raes volgde de komiek in de tweede helft van 2019. Jochem Myjer sloot zijn ruim drie jaar durende theatertournee van Adem in, adem uit, af met zijn honderdste voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. UitputtingsslagVoor deze uitputtingsslag moet alles wijken. Daarom leeft Jochem als een monnik. Alles voor de 'perfecte show'. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is. BeschermenDe documentaire geeft een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, waaronder zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort. Documentaire Nog Eentje Dan over Jochem Myjer: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het laatste deel van zijn theatertournee van 'Adem in, adem uit'.

Carré
Regisseur Suzanne Raes volgde de komiek in de tweede helft van 2019. Jochem Myjer sloot zijn ruim drie jaar durende theatertournee van Adem in, adem uit, af met zijn honderdste voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Uitputtingsslag
Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken. Daarom leeft Jochem als een monnik. Alles voor de 'perfecte show'. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is.

Beschermen
De documentaire geeft een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, waaronder zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Uur van de Wolf: Jochem Myjer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen