Zien: Ferdinand Grapperhaus neergeschoten door politie na uit de hand gelopen feest

Zien: Ferdinand Grapperhaus neergeschoten door politie na uit de hand gelopen feest

De storm rond minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus is inmiddels weer gaan liggen, maar plotseling zijn er nieuwe beelden opgedoken van zijn bruiloft. Daarin is te zien hoe de minister helemaal losgaat op zijn eigen feest, en door de politie wordt aangesproken: "U bent zelf aso!" Vervolgens slaat hij op de vlucht en wordt Grapperhaus zelfs neergeschoten.

Zien: <em>Ferdinand Grapperhaus</em> neergeschoten door politie na uit de hand gelopen feest De storm rond minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus is inmiddels weer gaan liggen, maar plotseling zijn er nieuwe beelden opgedoken van zijn bruiloft. Daarin is te zien hoe de minister helemaal losgaat op zijn eigen feest, en door de politie wordt aangesproken: "U bent zelf aso!" Vervolgens slaat hij op de vlucht en wordt Grapperhaus zelfs neergeschoten. Bureau 040Het blijkt echter om een hilarische video van Comedy Central te gaan, waarin de berichtgeving rondom het feestje van Grapperhaus is vermengd met beelden van Bureau 040, het tv-programma van Ewout Genemans, waarin hij meeloopt met de politie van Eindhoven. Een voice-over van Comedy Central en wat knip-en-plakwerk doen de rest. Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven. Bekijk ook Hans Teeuwen maakt Ferd Grapperhaus belachelijk: "Ik was gewoon kacheltje lam" (video) Bekijk deze video » Jinek: Eric Wiebes wil gevolgen van huwelijk Ferd Grapperhaus niet te groot maken Bekijk deze video »
Humor :
Zien: Ferdinand Grapperhaus neergeschoten door politie na uit de hand gelopen feest

Bureau 040
Het blijkt echter om een hilarische video van Comedy Central te gaan, waarin de berichtgeving rondom het feestje van Grapperhaus is vermengd met beelden van Bureau 040, het tv-programma van Ewout Genemans, waarin hij meeloopt met de politie van Eindhoven. Een voice-over van Comedy Central en wat knip-en-plakwerk doen de rest.

Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ferdinand Grapperhaus neergeschoten door politie na uit de hand gelopen feest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier