Thierry Baudet: "Corona is niet erg besmettelijk" (video)

Thierry Baudet: "Corona is niet erg besmettelijk" (video)

Thierry Baudet heeft zich meermaals hardop afgevraagd of het coronavirus wel echt zo gevaarlijk is en of alle maatregelen niet veel te vergaand zijn. Daar deed hij zondag nog een schepje bovenop: "Corona is dus niet erg besmettelijk."

'Bangmakerij'
Hij vindt dat we een overdreven risico op besmetting zien, in de sociale interactie, terwijl helemaal niet iedereen in hetzelfde huishouden besmet raakt wanneer een van hen het virus bij zich draagt. Ook zegt de voorman van Forum voor Democratie: "We zijn iedereen aan het bangmaken en iedereen van elkaar aan het isoleren. Dat vind ik een ongelofelijk gevaarlijke maatschappelijke ontwikkeling." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hieronder, vanaf 8min20.

Thierry Baudet: &quot;<em>Corona</em> is niet erg besmettelijk&quot; (video) Thierry Baudet heeft zich meermaals hardop afgevraagd of het coronavirus wel echt zo gevaarlijk is en of alle maatregelen niet veel te vergaand zijn. Daar deed hij zondag nog een schepje bovenop: "Corona is dus niet erg besmettelijk." 'Bangmakerij'Hij vindt dat we een overdreven risico op besmetting zien, in de sociale interactie, terwijl helemaal niet iedereen in hetzelfde huishouden besmet raakt wanneer een van hen het virus bij zich draagt. Ook zegt de voorman van Forum voor Democratie: "We zijn iedereen aan het bangmaken en iedereen van elkaar aan het isoleren. Dat vind ik een ongelofelijk gevaarlijke maatschappelijke ontwikkeling." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hieronder, vanaf 8min20. Bekijk ook WNL Op Zondag gemist? Theirry Baudet over coronamaatregelen (video) Bekijk deze video » "Thierry Baudet was mijn chauffeur," vertelt verloofde Davide Heijmans bij expositie Bekijk deze video »
TV :
Thierry Baudet: "Corona is niet erg besmettelijk" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet: "Corona is niet erg besmettelijk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen