Tijd voor MAX gemist? Dit was de eerste zittingsdag in zaak Nicky Verstappen

Tijd voor MAX gemist? Dit was de eerste zittingsdag in zaak Nicky Verstappen

Vandaag is de eerste inhoudelijke zittingsdag van de zaak Nicky Verstappen. Verslaggever van Bas Dingemanse is ter plekke aanwezig. Jos B. gaf voor het eerst een verklaring waarom zijn DNA gevonden is op de kleding van de 11-jarige Nicky Verstappen. Deze is volgens Peter R. de Vries en de familie van Nicky Verstappen volledig ongeloofwaardig is.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Dit was de eerste zittingsdag in zaak Nicky Verstappen Vandaag is de eerste inhoudelijke zittingsdag van de zaak Nicky Verstappen. Verslaggever van Bas Dingemanse is ter plekke aanwezig. Jos B. gaf voor het eerst een verklaring waarom zijn DNA gevonden is op de kleding van de 11-jarige Nicky Verstappen. Deze is volgens Peter R. de Vries en de familie van Nicky Verstappen volledig ongeloofwaardig is. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Zien: Peter R. de Vries zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman Bekijk deze video »
Nieuws :
Tijd voor MAX gemist? Dit was de eerste zittingsdag in zaak Nicky Verstappen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Dit was de eerste zittingsdag in zaak Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen