Politieke Partij Code Oranje: "Alles voorleggen aan bevolking!" (video)

Politieke Partij Code Oranje: "Alles voorleggen aan bevolking!" (video)

Richard de Mos presenteerde vandaag zijn nieuwe landelijke politieke partij Code Oranje. Peter Plasman steunt hem als 'running mate' tijdens de verkiezingen. Code Oranje wil voornamelijk dat mensen zich gehoord voelen door middel van een referendum. Volgens De Mos is de politiek momenteel te bang om de bevolking een directe stem te geven in diverse kwesties, zoals het klimaat en immigratie.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

<em>Politieke Partij Code Oranje</em>: &quot;Alles voorleggen aan bevolking!&quot; (video) Richard de Mos presenteerde vandaag zijn nieuwe landelijke politieke partij Code Oranje. Peter Plasman steunt hem als 'running mate' tijdens de verkiezingen. Code Oranje wil voornamelijk dat mensen zich gehoord voelen door middel van een referendum. Volgens De Mos is de politiek momenteel te bang om de bevolking een directe stem te geven in diverse kwesties, zoals het klimaat en immigratie. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Cas Jansen kijkt angstig uit naar nieuwe regels: "Je kan horecatijden beter verruimen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Politieke Partij Code Oranje: "Alles voorleggen aan bevolking!" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Politieke Partij Code Oranje: "Alles voorleggen aan bevolking!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen