Jan de Jong in Jinek: "Waarom niet naar het voetbal, maar wel naar de Efteling?"

Jan de Jong in Jinek: "Waarom niet naar het voetbal, maar wel naar de Efteling?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

Jan de Jong in <em>Jinek</em>: &quot;Waarom niet naar het voetbal, maar wel naar de Efteling?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Jan de Jong, directeur van de Eredivisie, reageerde maandag in Jinek op het besluit van Mark Rutte om voorlopig geen publiek meer toe te laten bij voetbalwedstrijden. Hij zat met een belangrijke vraag: "Waarom mag je niet met een paar duizend man naar het voetbal, maar wel met vier- of vijfduizend man naar de Efteling?" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gebarentolk Irma hoest erop los tijdens persconferentie over nieuwe maatregelen Bekijk deze video » Video: samenvatting persconferentie Mark Rutte (28 september) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan de Jong in Jinek: "Waarom niet naar het voetbal, maar wel naar de Efteling?"

Jan de Jong, directeur van de Eredivisie, reageerde maandag in Jinek op het besluit van Mark Rutte om voorlopig geen publiek meer toe te laten bij voetbalwedstrijden. Hij zat met een belangrijke vraag: "Waarom mag je niet met een paar duizend man naar het voetbal, maar wel met vier- of vijfduizend man naar de Efteling?"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan de Jong in Jinek: "Waarom niet naar het voetbal, maar wel naar de Efteling?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen