Samenvatting Rafael Nadal - Egor Gerasimov (Roland Garros 2020)

Samenvatting Rafael Nadal - Egor Gerasimov (Roland Garros 2020)

Samenvatting <em>Rafael Nadal - Egor Gerasimov</em> (Roland Garros 2020) Ook Rafael Nadal, de koning van het gravel, is begonnen aan zijn favoriete Grand Slam: Roland Garros. In de eerste ronde nam de Spanjaard het op tegen Egor Gerasimov uit Wit-Rusland. Hoewel Gerasimov in de eerste twee sets nog goed meekon met Nadal en in de derde set zelfs een 2-0 voorsprong nam, was Nadal uiteindelijk toch veel te sterk: 6-4, 6-4, 6-2. Bekijk de samenvatting van Rafael Nadal - Egor Gerasimov hierboven. Bekijk ook Zien: worstelende Kiki Bertens wint openingspartij Roland Garros Bekijk deze video » Samenvatting: Serena Williams vs Kristie Ahn (Roland-Garros) Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Rafael Nadal - Egor Gerasimov (Roland Garros 2020)

Ook Rafael Nadal, de koning van het gravel, is begonnen aan zijn favoriete Grand Slam: Roland Garros. In de eerste ronde nam de Spanjaard het op tegen Egor Gerasimov uit Wit-Rusland. Hoewel Gerasimov in de eerste twee sets nog goed meekon met Nadal en in de derde set zelfs een 2-0 voorsprong nam, was Nadal uiteindelijk toch veel te sterk: 6-4, 6-4, 6-2.

Bekijk de samenvatting van Rafael Nadal - Egor Gerasimov hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Rafael Nadal - Egor Gerasimov (Roland Garros 2020) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen