Lang leve de liefde: snurkende Eef jaagt Betty het bed uit (video)

Lang leve de liefde: snurkende Eef jaagt Betty het bed uit (video)

Hoewel Eef een romanticus pur sang is en zijn helft van het bed ook afstaat aan zijn date Betty, zodat die lekker comfortabel kan slapen, verprutst hij het zonder dat hij het doorheeft. 's Nachts snurkt Eef namelijk zó hard, dat Betty het niet langer uithoudt en een ander plekje zoekt. Eef treft 's ochtends een leeg bed aan.

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: snurkende Eef jaagt Betty het bed uit (video) Hoewel Eef een romanticus pur sang is en zijn helft van het bed ook afstaat aan zijn date Betty, zodat die lekker comfortabel kan slapen, verprutst hij het zonder dat hij het doorheeft. 's Nachts snurkt Eef namelijk zó hard, dat Betty het niet langer uithoudt en een ander plekje zoekt. Eef treft 's ochtends een leeg bed aan. Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Mila is agressief en houdt niet van Bin Laden-baardjes (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Mila probeert te zingen (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang leve de liefde: snurkende Eef jaagt Betty het bed uit (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde: snurkende Eef jaagt Betty het bed uit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen