Gids.tv-klassieker: Henk Krol wordt toegezongen, "Ja dat is Henkie" (video)

Gids.tv-klassieker: Henk Krol wordt toegezongen, "Ja dat is Henkie" (video)

De redactie van Gids.tv krijgt regelmatig het verzoek om de video waarin politicus Henk Krol tijdens een verkiezingsbijeenkomst in 2012 wordt toegezongen op de website te plaatsen. Aan dat verzoek voldoen wij graag want vooral de zin "Ja dat is Henkie" staat ook bij ons in het geheugen gegrift. Bekijk de onsterfelijke en historische beelden, gemaakt tijdens een samenzijn van 50Plus, hieronder.

Gids.tv-klassieker: <em>Henk Krol</em> wordt toegezongen, &quot;Ja dat is Henkie&quot; (video) De redactie van Gids.tv krijgt regelmatig het verzoek om de video waarin politicus Henk Krol tijdens een verkiezingsbijeenkomst in 2012 wordt toegezongen op de website te plaatsen. Aan dat verzoek voldoen wij graag want vooral de zin "Ja dat is Henkie" staat ook bij ons in het geheugen gegrift. Bekijk de onsterfelijke en historische beelden, gemaakt tijdens een samenzijn van 50Plus, hieronder. Bekijk ook Video: Henk Krol gaat los tegen Eva Jinek, begint te schreeuwen en wijzen Bekijk deze video »
Show :
Gids.tv-klassieker: Henk Krol wordt toegezongen, "Ja dat is Henkie" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gids.tv-klassieker: Henk Krol wordt toegezongen, "Ja dat is Henkie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen