Bekijk hier de trailer van Holidate met Emma Roberts (Netflix)

Bekijk hier de trailer van Holidate met Emma Roberts (Netflix)

Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) haten de feestdagen. Ze zijn altijd single en moeten dan aan de kindertafel aansluiten of zitten met oninteressante dates opgescheept. Tijdens een bijzonder vervelende kerst ontmoeten ze elkaar en sluiten ze een pact om elkaars 'holidate' te zijn voor elke feestelijke gelegenheid in het komende jaar. Holidate is vanaf 28 oktober te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van Holidate hieronder:

Bekijk hier de trailer van <em>Holidate</em> met Emma Roberts (<em>Netflix</em>) Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) haten de feestdagen. Ze zijn altijd single en moeten dan aan de kindertafel aansluiten of zitten met oninteressante dates opgescheept. Tijdens een bijzonder vervelende kerst ontmoeten ze elkaar en sluiten ze een pact om elkaars 'holidate' te zijn voor elke feestelijke gelegenheid in het komende jaar. Holidate is vanaf 28 oktober te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Holidate hieronder: Bekijk ook De dames van Ratched doen een raadspel: "spiegel voor een seriemoordenaar" (video) Bekijk deze video » Eerste beelden: Transformers: War for Cybertron - Earthrise binnenkort op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van Holidate met Emma Roberts (Netflix)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de trailer van Holidate met Emma Roberts (Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen