Nikkie Plessen over prijzige modemisser Dior in RTL Boulevard

Nikkie Plessen over prijzige modemisser Dior in RTL Boulevard

Het typische Nederlandse herfstweer is begonnen en het is een hele klus om dan nog een beetje florissant voor de dag te komen. Regenjassen waren een tijd lang echt not done en vooral spuuglelijk, maar die tijd is gelukkig voorbij. Nikkie Plessen geeft tips. En ze vertelt over de prijzige modemisser van Dior.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Nikkie Plessen over <em>prijzige modemisser Dior</em> in <em>RTL Boulevard</em> Het typische Nederlandse herfstweer is begonnen en het is een hele klus om dan nog een beetje florissant voor de dag te komen. Regenjassen waren een tijd lang echt not done en vooral spuuglelijk, maar die tijd is gelukkig voorbij. Nikkie Plessen geeft tips. En ze vertelt over de prijzige modemisser van Dior. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Verklaring Jos B: familie van Nicky Verstappen nog vol vragen (video) Bekijk deze video » Irma reageert op gehoest tijdens persconferentie: "Niet ziek, had steekje in de keel" Bekijk deze video » Martien Meiland over Maxime en nieuwe vriend: "Jij zit altijd zo te kleffen!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Nikkie Plessen over prijzige modemisser Dior in RTL Boulevard

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nikkie Plessen over prijzige modemisser Dior in RTL Boulevard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen