Rowwen Hèze zingt in De Vooravond voor Mr. Pinkpop Jan Smeets (video)

Rowwen Hèze zingt in De Vooravond voor Mr. Pinkpop Jan Smeets (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 29 september terugkijken bij Gids.tv.

Jack Poels van Rowwen Heze zong het prachtige De Peel In Brand voor Jan Smeets.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Rowwen Hèze zingt in <em>De Vooravond</em> voor <em>Mr. Pinkpop</em> Jan Smeets (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 29 september terugkijken bij Gids.tv. Jack Poels van Rowwen Heze zong het prachtige De Peel In Brand voor Jan Smeets. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geschiedenisleraar Marike in De Vooravond: 'Vroeger was men niet blij met migranten' Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Lodewijk Asscher: "Heb respect voor je tegenstanders" Bekijk deze video » De Vooravond: Frank Evenblij over een bijzondere Tour De France Bekijk deze video »
Talkshow :
Rowwen Hèze zingt in De Vooravond voor Mr. Pinkpop Jan Smeets (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rowwen Hèze zingt in De Vooravond voor Mr. Pinkpop Jan Smeets (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen