Kijk LIVE naar eerste televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden

Kijk LIVE naar eerste televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden

Kijk woensdag 30 augustus vanaf 02.30 uur LIVE naar het televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden.

Dinsdagnacht is het zover: Donald Trump en Joe Biden zullen voor het eerst in de strijd om het Amerikaanse presidentschap tegenover elkaar staan in een groot televisiedebat. Het debat begint om 03.00 uur Nederlandse tijd en is te zien op NPO 1 en via deze livestream. Vanaf 02.30 uur zal een speciale uitzending van Op1 de kijker voorbereiden op het debat.

Op1
Het gelegenheidsduo Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand zal een speciale uitzending van Op1 presenteren. Zij ontvangen daarin onder meer voormalig Amerika-correspondent en huidig Op1-presentator Charles Groenhuijsen, oud-minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders, Amerikacorrespondent Laila Frank en deskundigen Koen Petersen en Raymond Mens. De uitzending duurt van 02.30 uur tot 05.15 uur.

Het live televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden is vanaf 03.00 uur te zien op NPO 1 en via de livestream hierboven. Vanaf 02.30 uur is een voorbereidingsuitzending van Op1 te zien. Bekijk hieronder een voorbeschouwing op het debat.

Kijk LIVE naar eerste televisiedebat tussen <em>Donald Trump</em> en <em>Joe Biden</em> Kijk woensdag 30 augustus vanaf 02.30 uur LIVE naar het televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden. Dinsdagnacht is het zover: Donald Trump en Joe Biden zullen voor het eerst in de strijd om het Amerikaanse presidentschap tegenover elkaar staan in een groot televisiedebat. Het debat begint om 03.00 uur Nederlandse tijd en is te zien op NPO 1 en via deze livestream. Vanaf 02.30 uur zal een speciale uitzending van Op1 de kijker voorbereiden op het debat. Op1Het gelegenheidsduo Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand zal een speciale uitzending van Op1 presenteren. Zij ontvangen daarin onder meer voormalig Amerika-correspondent en huidig Op1-presentator Charles Groenhuijsen, oud-minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders, Amerikacorrespondent Laila Frank en deskundigen Koen Petersen en Raymond Mens. De uitzending duurt van 02.30 uur tot 05.15 uur. Het live televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden is vanaf 03.00 uur te zien op NPO 1 en via de livestream hierboven. Vanaf 02.30 uur is een voorbereidingsuitzending van Op1 te zien. Bekijk hieronder een voorbeschouwing op het debat. Bekijk ook Eerste debat Trump - Biden: wat kunnen we verwachten? (video) Bekijk deze video » Zien: Jeroen Pauw presenteert speciale editie Op1 rond debat Trump en Biden Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar eerste televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar eerste televisiedebat tussen Donald Trump en Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen