LuckyTV: Politici verpesten verhaal Jaap van Dissel over coronavirus met muziek

LuckyTV: Politici verpesten verhaal Jaap van Dissel over coronavirus met muziek

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In LuckyTV is te zien hoe Jaap van Dissel van het RIVM de politici informeert over de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus. Maar dit verloopt niet helemaal zoals normaal, deze keer wordt Van Dissel onderbroken doordat de politici op de knoppen drukken en zo de muziek lekker hard aan zetten…

Bekijk het fragment van LuckyTV bij Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Politici verpesten verhaal Jaap van Dissel over coronavirus met muziek Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 29 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Cora van Nieuwenhuizen verklapt nieuwe coronaregels, Arie Slob woest Bekijk deze video » In LuckyTV is te zien hoe Jaap van Dissel van het RIVM de politici informeert over de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus. Maar dit verloopt niet helemaal zoals normaal, deze keer wordt Van Dissel onderbroken doordat de politici op de knoppen drukken en zo de muziek lekker hard aan zetten… Bekijk het fragment van LuckyTV bij Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
LuckyTV: Politici verpesten verhaal Jaap van Dissel over coronavirus met muziek

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Politici verpesten verhaal Jaap van Dissel over coronavirus met muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen