Zien: Bas Smit haalt zelfs het NOS Jeugdjournaal met zijn schildpaddenactie

Zien: Bas Smit haalt zelfs het NOS Jeugdjournaal met zijn schildpaddenactie

In eerste instantie was het misschien meer bedoeld als grap, maar inmiddels begint het serieuze vormen aan te nemen. Bas Smit zamelt geld in voor het Prinses Máxima Centrum en de teller staat inmiddels al op ruim 600.000 euro. Zelfs het NOS Jeugdjournaal doet verslag.

Zien: Bas Smit haalt zelfs het <em>NOS Jeugdjournaal</em> met zijn schildpaddenactie In eerste instantie was het misschien meer bedoeld als grap, maar inmiddels begint het serieuze vormen aan te nemen. Bas Smit zamelt geld in voor het Prinses Máxima Centrum en de teller staat inmiddels al op ruim 600.000 euro. Zelfs het NOS Jeugdjournaal doet verslag. SchildpaddenCorrie en Fred, de twee schildpadden van Bas, zijn vrouw Nicolette van Dam en hun twee dochters, hebben drie eieren gelegd. Op advies van Freek Vonk worden die uitgebroed in speciale broedmachines, en daar bedacht Smit een slimme actie bij. Bedrijven kunnen voor 5000 euro een sticker kopen op de machines. Al het geld gaat naar het Prinses Máxime Centrum, het belangrijkste ziekenhuis voor kinderkanker in Europa. Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Bas Smit haalt meer dan half miljoen euro op met inzamelingsactie (video) Bekijk deze video » Bas Smit in Op1 over zijn schildpadden: "Was echt happening bij ons thuis" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Bas Smit haalt zelfs het NOS Jeugdjournaal met zijn schildpaddenactie

Schildpadden
Corrie en Fred, de twee schildpadden van Bas, zijn vrouw Nicolette van Dam en hun twee dochters, hebben drie eieren gelegd. Op advies van Freek Vonk worden die uitgebroed in speciale broedmachines, en daar bedacht Smit een slimme actie bij. Bedrijven kunnen voor 5000 euro een sticker kopen op de machines. Al het geld gaat naar het Prinses Máxime Centrum, het belangrijkste ziekenhuis voor kinderkanker in Europa.

Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bas Smit haalt zelfs het NOS Jeugdjournaal met zijn schildpaddenactie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen