Bekijk samenvatting Waalse Pijl 2020 (mannen)

Bekijk samenvatting Waalse Pijl 2020 (mannen)

Ook de mannen reden vandaag de Waalse Pijl, nadat de vrouwen van start waren gegaan. De spannende strijd werd uiteindelijk gewonnen door de Zwitser Marc Hirschi van Team Sunweb, die in de Tour de France ook al een uitstekende indruk maakte.

Bekijk samenvatting <em>Waalse Pijl</em> 2020 (mannen) Ook de mannen reden vandaag de Waalse Pijl, nadat de vrouwen van start waren gegaan. De spannende strijd werd uiteindelijk gewonnen door de Zwitser Marc Hirschi van Team Sunweb, die in de Tour de France ook al een uitstekende indruk maakte. Nederlanders onzichtbaarDe deelnemende Nederlanders waren redelijk onzichtbaar in de zware editie van de Waalse Pijl, met een pittige slotklim. Wout Poels was de eerste Nederlander in de eindstand; hij eindigde op de zestiende plaats. De kersverse Tourwinnaar Tadej Pogacar reed wel in de top tien. De Sloveen moest genoegen nemen met een negende plaats. Bekijk de samenvatting van de Waalse Pijl voor mannen hierboven. Bekijk ook Video: Anna van der Breggen wint Waalse Pijl Bekijk deze video » Samenvatting Waalse Pijl voor vrouwen met winst Anna van der Breggen Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bekijk samenvatting Waalse Pijl 2020 (mannen)

Nederlanders onzichtbaar
De deelnemende Nederlanders waren redelijk onzichtbaar in de zware editie van de Waalse Pijl, met een pittige slotklim. Wout Poels was de eerste Nederlander in de eindstand; hij eindigde op de zestiende plaats. De kersverse Tourwinnaar Tadej Pogacar reed wel in de top tien. De Sloveen moest genoegen nemen met een negende plaats.

Bekijk de samenvatting van de Waalse Pijl voor mannen hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk samenvatting Waalse Pijl 2020 (mannen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen