De Vooravond gemist? Frits Spits maakt zich grote zorgen over Biden en Trump

De Vooravond gemist? Frits Spits maakt zich grote zorgen over Biden en Trump

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Frits Spits maakt zich grote zorgen over Biden en Trump Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. De legendarische radio-dj Frits Spits zat bij De Vooravond om te praten over de Nederlandse taal, maar het gesprek kwam ook op het debat tussen Joe Biden en Donald Trump. Spits kijkt met grote zorgen naar deze "jongetjes" van zijn eigen leeftijd: "Het is toch ongelofelijk dat deze man zo'n belangrijke stem heeft in de wereld?" Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: hoogtepunten debat Donald Trump en Joe Biden met harde woorden Bekijk deze video » Joe Biden tegen Donald Trump in debat: "Hou je muil eens" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Frits Spits maakt zich grote zorgen over Biden en Trump

De legendarische radio-dj Frits Spits zat bij De Vooravond om te praten over de Nederlandse taal, maar het gesprek kwam ook op het debat tussen Joe Biden en Donald Trump. Spits kijkt met grote zorgen naar deze "jongetjes" van zijn eigen leeftijd: "Het is toch ongelofelijk dat deze man zo'n belangrijke stem heeft in de wereld?"

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Frits Spits maakt zich grote zorgen over Biden en Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen