Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk: ‘Niet-medische mondkapjes doen niet zo veel’

Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk: ‘Niet-medische mondkapjes doen niet zo veel’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Gisteren werd er in de Kamer stevig gedebatteerd over het coronavirus, en het ging met name over mondkapjes. Het belang hiervan wordt nog eens besproken bij Jinek.

'Verspreiding coronavirus vooral in thuissituatie'
Arts-microbioloog Jean-Luc Murk ziet dat verspreiding van het coronavirus vooral bij mensen thuis plaatsvindt. “Daar zit een probleem, de verspreiding in de thuissituatie.” Hij heeft dan ook liever dat hierop wordt gefocust dan op mondmaskers.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Arts Jean-Luc Murk: ‘Niet-medische mondkapjes doen niet zo veel’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Gisteren werd er in de Kamer stevig gedebatteerd over het coronavirus, en het ging met name over mondkapjes. Het belang hiervan wordt nog eens besproken bij Jinek. Bekijk ook Zien: Mark Rutte geeft "dringend advies" voor mondkapjes in heel Nederland Bekijk deze video » 'Verspreiding coronavirus vooral in thuissituatie'Arts-microbioloog Jean-Luc Murk ziet dat verspreiding van het coronavirus vooral bij mensen thuis plaatsvindt. “Daar zit een probleem, de verspreiding in de thuissituatie.” Hij heeft dan ook liever dat hierop wordt gefocust dan op mondmaskers. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk: ‘Niet-medische mondkapjes doen niet zo veel’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk: ‘Niet-medische mondkapjes doen niet zo veel’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen