LuckyTV: Bekijk ongemakkelijke samenvatting van verkiezingsdebat Trump en Biden

LuckyTV: Bekijk ongemakkelijke samenvatting van verkiezingsdebat Trump en Biden

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In LuckyTV wordt door twee verslaggevers een samenvatting gegeven van het verkiezingsdebat in de Verenigde Staten tussen Joe Biden en Donald Trump. Alleen lijken Marieke de Vries en Arjen van der Horst niet helemaal op een lijn te zitten qua verslaggeving, en het wordt nogal ongemakkelijk…

Bekijk het fragment van LuckyTV uit Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Bekijk ongemakkelijke samenvatting van verkiezingsdebat Trump en Biden Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Terugblik op Joe Biden vs. Donald Trump: "Het was geen goed debat" (video) Bekijk deze video » In LuckyTV wordt door twee verslaggevers een samenvatting gegeven van het verkiezingsdebat in de Verenigde Staten tussen Joe Biden en Donald Trump. Alleen lijken Marieke de Vries en Arjen van der Horst niet helemaal op een lijn te zitten qua verslaggeving, en het wordt nogal ongemakkelijk… Bekijk het fragment van LuckyTV uit Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
LuckyTV: Bekijk ongemakkelijke samenvatting van verkiezingsdebat Trump en Biden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Bekijk ongemakkelijke samenvatting van verkiezingsdebat Trump en Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen