Paleis Voor Een Prikkie: Peer en Brian kibbelen over budget: ‘Tellen doen we straks’

Paleis Voor Een Prikkie: Peer en Brian kibbelen over budget: ‘Tellen doen we straks’

Peer en Brian kibbelen weer eens over het budget in Paleis Voor Een Prikkie. Brian kan naar eigen zeggen niet meer denken als hij probeert alle kosten in kaart te brengen. “Tellen doen we straks”, is de reactie van Peer, maar van deze reactie wordt Brian niet vrolijk.

Bekijk het fragment van Paleis Voor Een Prikkie hieronder.

Paleis Voor Een Prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Paleis Voor Een Prikkie gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Paleis Voor Een Prikkie</em>: Peer en Brian kibbelen over budget: ‘Tellen doen we straks’ Bekijk ook Paleis Voor Een Prikkie: Brian en Peer kibbelen over budget: ‘Hij is aan het graaien’ Bekijk deze video » Peer en Brian kibbelen weer eens over het budget in Paleis Voor Een Prikkie. Brian kan naar eigen zeggen niet meer denken als hij probeert alle kosten in kaart te brengen. “Tellen doen we straks”, is de reactie van Peer, maar van deze reactie wordt Brian niet vrolijk. Bekijk het fragment van Paleis Voor Een Prikkie hieronder. Paleis Voor Een Prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Paleis Voor Een Prikkie gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer krijgen "teveel prikkels" Bekijk deze video » Brian beledigd in Paleis Voor Een Prikkie: ‘Nog nooit zo behandeld door klusjesman’ Bekijk deze video »
TV :
Paleis Voor Een Prikkie: Peer en Brian kibbelen over budget: ‘Tellen doen we straks’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paleis Voor Een Prikkie: Peer en Brian kibbelen over budget: ‘Tellen doen we straks’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen