Jinek gemist? Ferri Somogyi kon vuilnis niet buiten zetten door gekte GTST

Jinek gemist? Ferri Somogyi kon vuilnis niet buiten zetten door gekte GTST

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Ferri Somogyi speelde op zijn 18e al in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur vertelt aan tafel bij Jinek dat hij door de populariteit van de serie in de beginperiode niet eens zijn vuilnis buiten kon zetten…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Ferri Somogyi kon vuilnis niet buiten zetten door gekte <em>GTST</em> Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 30 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: castleden GTST over nieuwe seizoen Bekijk deze video » Ferri Somogyi speelde op zijn 18e al in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur vertelt aan tafel bij Jinek dat hij door de populariteit van de serie in de beginperiode niet eens zijn vuilnis buiten kon zetten… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Ferri Somogyi kon vuilnis niet buiten zetten door gekte GTST

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ferri Somogyi kon vuilnis niet buiten zetten door gekte GTST of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen