Voorproefje Wie Is De Mol? aflevering 5: ‘Kan iedereen even z’n kop houden?’

Voorproefje Wie Is De Mol? aflevering 5: ‘Kan iedereen even z’n kop houden?’

Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van 20 Jaar Wie Is De Mol? Het is de grote vraag wie de saboterende mol is, en ook deze uitzending belooft veel goeds. “Kan iedereen even z’n kop houden?”, aldus Nikkie de Jager.

Bekijk het voorproefje op aflevering 5 van Wie Is De Mol? in de video hieronder.

Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Wie Is De Mol? gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Voorproefje <em>Wie Is De Mol?</em> aflevering 5: ‘Kan iedereen even z’n kop houden?’ Bekijk ook Nabeschouwing Wie is de Mol: dit is de eerste finalist van het jubileumseizoen Bekijk deze video » Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van 20 Jaar Wie Is De Mol? Het is de grote vraag wie de saboterende mol is, en ook deze uitzending belooft veel goeds. “Kan iedereen even z’n kop houden?”, aldus Nikkie de Jager. Bekijk het voorproefje op aflevering 5 van Wie Is De Mol? in de video hieronder. Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Wie Is De Mol? gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Zien: Dit is de vierde afvaller van jubileumseizoen Wie is de Mol? Bekijk deze video » Aflevering 4 van Mollensteken met Lavezzi Rutjes: "Dit schilderij verklapt de Mol" Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Voorproefje Wie Is De Mol? aflevering 5: ‘Kan iedereen even z’n kop houden?’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorproefje Wie Is De Mol? aflevering 5: ‘Kan iedereen even z’n kop houden?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen