Video: Julia Mekkes belaagd omdat ze niet voor ex Dave Roelvink kookte

Video: Julia Mekkes belaagd omdat ze niet voor ex Dave Roelvink kookte

Julia Mekkes heeft via social media een nogal eigenaardig bericht ontvangen van een onbekende jongen. Die schreef namelijk dat het uit is gegaan met haar ex Dave Roelvink omdat Julia niet genoeg voor hem kookte. “Dat bericht was zo schandalig”, aldus Julia.

Bekijk de hele reactie van Julia op het bericht in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Julia Mekkes</em> belaagd omdat ze niet voor ex Dave Roelvink kookte Julia Mekkes heeft via social media een nogal eigenaardig bericht ontvangen van een onbekende jongen. Die schreef namelijk dat het uit is gegaan met haar ex Dave Roelvink omdat Julia niet genoeg voor hem kookte. “Dat bericht was zo schandalig”, aldus Julia. Bekijk de hele reactie van Julia op het bericht in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Julia Mekkes wenst haar ex Dave Roelvink alle geluk met ‘nieuwe’ liefde Bekijk deze video » Zien: Dave Roelvink beleeft weinig plezier aan afgeslepen tanden en facings Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Julia Mekkes belaagd omdat ze niet voor ex Dave Roelvink kookte

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Julia Mekkes belaagd omdat ze niet voor ex Dave Roelvink kookte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen