Lang Leve De Liefde: Remi en Kim denken heel anders over veganisme, drank en drugs

Lang Leve De Liefde: Remi en Kim denken heel anders over veganisme, drank en drugs

Remi en Kim lijken behoorlijk van elkaar te verschillen in Lang Leve De Liefde en het is de grote vraag of ze ondanks hun verschillende leefstijlen toch een match kunnen zijn. Zo is Kim dol op festivals en gebruikt ze weleens drugs. Remi heeft daar helemaal niks mee en is vegan. “Waarom zou je eraan beginnen als je weet dat je er wellicht niet vanaf komt? Het is ook niet al te best”, is de reactie van Remi. De fles drank als cadeau van Kim blijkt dan ook een beetje 'ongepast'.

Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Remi en Kim denken heel anders over veganisme, drank en drugs Remi en Kim lijken behoorlijk van elkaar te verschillen in Lang Leve De Liefde en het is de grote vraag of ze ondanks hun verschillende leefstijlen toch een match kunnen zijn. Zo is Kim dol op festivals en gebruikt ze weleens drugs. Remi heeft daar helemaal niks mee en is vegan. “Waarom zou je eraan beginnen als je weet dat je er wellicht niet vanaf komt? Het is ook niet al te best”, is de reactie van Remi. De fles drank als cadeau van Kim blijkt dan ook een beetje 'ongepast'. Bekijk het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Ingrid probeert Ruud te imponeren met haar gedichten (video) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Ron en Renate zingen This Is The Moment als een echte René Froger Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Remi en Kim denken heel anders over veganisme, drank en drugs

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Remi en Kim denken heel anders over veganisme, drank en drugs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen