De Vooravond gemist? Ben Feringa furieus: "Nederland snijdt zichzelf in de vingers"

De Vooravond gemist? Ben Feringa furieus: "Nederland snijdt zichzelf in de vingers"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Ben Feringa furieus: &quot;Nederland snijdt zichzelf in de vingers&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Ben Feringa, de wetenschapper die in 2016 de Nobelprijs voor de Scheikunde won, is furieus. De Nederlandse overheid wil financieel gaan korten op wetenschappelijk onderzoek, en volgens Feringa is dat niet slim. "Nederland snijdt zichzelf in de vingers," aldus de Nobelprijswinnaar. Hij vertelt dat onze wetenschappers wereldwijd het efficiënst omgaan met hun budget. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Karen Uhlenbeck is eerste vrouw die Nobelprijs voor de wiskunde wint Bekijk deze video » NOS Stories: Ig Nobelprijs gaat naar professor voor onderzoek misofonie Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Ben Feringa furieus: "Nederland snijdt zichzelf in de vingers"

Ben Feringa, de wetenschapper die in 2016 de Nobelprijs voor de Scheikunde won, is furieus. De Nederlandse overheid wil financieel gaan korten op wetenschappelijk onderzoek, en volgens Feringa is dat niet slim. "Nederland snijdt zichzelf in de vingers," aldus de Nobelprijswinnaar. Hij vertelt dat onze wetenschappers wereldwijd het efficiënst omgaan met hun budget.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Ben Feringa furieus: "Nederland snijdt zichzelf in de vingers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen