RTL Boulevard: Netflix-serie Emily in Paris de nieuwe Sex and the City?

RTL Boulevard: Netflix-serie Emily in Paris de nieuwe Sex and the City?

Fans van Sex and the City en Gossip Girl kunnen hun hart ophalen: er is een nieuwe verslaving en die heet Emily in Paris. In deze suikerzoete serie verhuist de Amerikaanse Emily naar Parijs om daar te gaan werken en hoe kan het ook anders: de liefde te vinden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>RTL Boulevard</em>: Netflix-serie <em>Emily in Paris</em> de nieuwe <em>Sex and the City</em>? Fans van Sex and the City en Gossip Girl kunnen hun hart ophalen: er is een nieuwe verslaving en die heet Emily in Paris. In deze suikerzoete serie verhuist de Amerikaanse Emily naar Parijs om daar te gaan werken en hoe kan het ook anders: de liefde te vinden. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Diederik Gommers: "Famke zette mij echt aan het denken" (video) Bekijk deze video » Man (23) aangehouding voor gewelddadige beroving Gordon (video) Bekijk deze video » Famke Louise exclusief bij RTL Boulevard: "Ik ben mentaal kapot" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Netflix-serie Emily in Paris de nieuwe Sex and the City?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Netflix-serie Emily in Paris de nieuwe Sex and the City? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen