Interview Erik ten Hag: "Het wordt een botsing van stijlen" (video)

Interview Erik ten Hag: "Het wordt een botsing van stijlen" (video)

Erik ten Hag noemt de loting van de poulefase in de Champions League een "botsing van stijlen". De trainer van Ajax roemt Liverpool om z'n 'gegenpressing' en ziet in Atalanta juist een 'pressingmachine'. Het Deense FC Midtjylland is de laatste ploeg in groep D.

Bekijk het interview met Erik ten Hag hieronder:

<em>Interview Erik ten Hag</em>: &quot;Het wordt een botsing van stijlen&quot; (video) Erik ten Hag noemt de loting van de poulefase in de Champions League een "botsing van stijlen". De trainer van Ajax roemt Liverpool om z'n 'gegenpressing' en ziet in Atalanta juist een 'pressingmachine'. Het Deense FC Midtjylland is de laatste ploeg in groep D. Bekijk het interview met Erik ten Hag hieronder: Bekijk ook Erik ten Hag over mogelijk vertrek Dest: "Is niet wat je wenst" (video) Bekijk deze video » Zien: Ajax-aanwinst Sean Klaiber in tranen bij afscheidsinterview FC Utrecht Bekijk deze video » Erik ten Hag duidelijk over doelstelling Ajax: "Europees overwinteren!" Bekijk deze video »
Voetbal :
Interview Erik ten Hag: "Het wordt een botsing van stijlen" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Interview Erik ten Hag: "Het wordt een botsing van stijlen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen