Video: is Marieke Elsinga de Kameleon in The Masked Singer?

Video: is Marieke Elsinga de Kameleon in The Masked Singer?

Er zijn de nodige mensen die denken dat Marieke Elsinga weleens in het pak van de Kameleon in The Masked Singer zou kunnen ziten. De hoofdpersoon uit de geruchten bespreekt het met haar radiocollega Mattie Valk: "Ik zou het natuurlijk kunnen zijn, maar ik ben het niet."

Mag niets zeggen
Ze vervolgt: "Maar als ik er wel in zou zitten, zou ik het ook niet zeggen." Kijk, daar hebben we wat aan. Bekijk het fragment van Qmusic hieronder.

Video: is Marieke Elsinga <em>de Kameleon</em> in The Masked Singer? Er zijn de nodige mensen die denken dat Marieke Elsinga weleens in het pak van de Kameleon in The Masked Singer zou kunnen ziten. De hoofdpersoon uit de geruchten bespreekt het met haar radiocollega Mattie Valk: "Ik zou het natuurlijk kunnen zijn, maar ik ben het niet." Mag niets zeggenZe vervolgt: "Maar als ik er wel in zou zitten, zou ik het ook niet zeggen." Kijk, daar hebben we wat aan. Bekijk het fragment van Qmusic hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer: Skelet geeft een hint (video) Bekijk deze video » Paniek in The Masked Singer VS: Gremlin doet meteen na optreden masker af Bekijk deze video »

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV