Lieve Frogers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lieve Frogers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lieve Frogers gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week helpt de familie Froger in Lieve Frogers bij een nieuwe nier en een verrassing voor een man die altijd binnenvaartschipper wilde worden. Perfecte matchDe Utrechtse Youness is doodziek en heeft dringend een nieuwe nier nodig. Zijn lichaam blijkt een perfecte match met dat van Mariska. Zij wil een nier afstaan, maar eerst moet zij flink afvallen om donor te kunnen zijn. Bijzondere dagDe 69-jarige Willem nam als jonge jongen de fietsenwinkel over van zijn vader, maar stiekem wilde hij iets heel anders: binnenvaartschipper worden. Als de Frogers hem verrassen, is dat het begin van een bijzondere dag. Zien: Familie Froger vertelt over het nieuwe programma: Lieve Frogers Bekijk deze video » Natasja Froger over drukke tv-schema: "Even doorbijten maar heel gaaf om te doen" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Lieve Frogers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze week helpt de familie Froger in Lieve Frogers bij een nieuwe nier en een verrassing voor een man die altijd binnenvaartschipper wilde worden.

Perfecte match
De Utrechtse Youness is doodziek en heeft dringend een nieuwe nier nodig. Zijn lichaam blijkt een perfecte match met dat van Mariska. Zij wil een nier afstaan, maar eerst moet zij flink afvallen om donor te kunnen zijn.

Bijzondere dag
De 69-jarige Willem nam als jonge jongen de fietsenwinkel over van zijn vader, maar stiekem wilde hij iets heel anders: binnenvaartschipper worden. Als de Frogers hem verrassen, is dat het begin van een bijzondere dag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Lieve Frogers
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lieve Frogers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen