Video: Bekijk de hoogtepunten uit 20 jaar Postcode Loterij Miljoenenjacht

Video: Bekijk de hoogtepunten uit 20 jaar Postcode Loterij Miljoenenjacht

Zondagavond is de jubileumeditie van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien op SBS6. Het programma bestaat 20 jaar en dat viert presentatrice Linda de Mol met een speciale editie van het programma. Vooraf is er een uitstekend overzicht gemaakt van 20 jaar koffertjes openen en deals sluiten.

Video: Bekijk de <em>hoogtepunten</em> uit 20 jaar <em>Postcode Loterij Miljoenenjacht</em> Zondagavond is de jubileumeditie van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien op SBS6. Het programma bestaat 20 jaar en dat viert presentatrice Linda de Mol met een speciale editie van het programma. Vooraf is er een uitstekend overzicht gemaakt van 20 jaar koffertjes openen en deals sluiten. Bekijk de video van de jubileumuitzending via Postcode Loterij hierboven. Je kunt de hele Postcode Loterij Miljoenenjacht: jubileumuitzending terugkijken op Gids.tv. Zien: jubileumeditie Miljoenenjacht gaat ondanks corona gewoon door Bekijk deze video » Winston Gerschtanowitz over speciale aflevering Miljoenenjacht: "Zal ik nooit vergeten" Bekijk deze video »
TV :
Video: Bekijk de hoogtepunten uit 20 jaar Postcode Loterij Miljoenenjacht

Bekijk de video van de jubileumuitzending via Postcode Loterij hierboven. Je kunt de hele Postcode Loterij Miljoenenjacht: jubileumuitzending terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV