De Vooravond gemist? Pieter Waterdrinker: "Meer open blik naar Rusland"

De Vooravond gemist? Pieter Waterdrinker: "Meer open blik naar Rusland"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Schrijver Pieter Waterdrinker was vanavond te gast bij De Vooravond. Hij vraagt om een meer open blik richting Rusland: "Iedere keer als het over Rusland gaat, probeert men er met een appel en een ei vanaf te komen."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Pieter Waterdrinker: &quot;<em>Meer open blik</em> naar Rusland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 oktober terugkijken bij Gids.tv. Schrijver Pieter Waterdrinker was vanavond te gast bij De Vooravond. Hij vraagt om een meer open blik richting Rusland: "Iedere keer als het over Rusland gaat, probeert men er met een appel en een ei vanaf te komen." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond: Twan Huys vertelt wat er gebeurt als Donald Trump overlijdt Bekijk deze video » De Vooravond: 25 jaar geleden was de eerste aflevering van Baantjer Bekijk deze video » Duncan Laurence zingt in De Vooravond zijn nieuwe single Last Night Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Pieter Waterdrinker: "Meer open blik naar Rusland"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Pieter Waterdrinker: "Meer open blik naar Rusland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV